Ontwikkeld door vrouwen, voor vrouwen

Welke Beppy Tampon past bij jou?

Beppy WET Soft+Comfort

De Beppy Wet versie is bevochtigd met een lactagel. Dit helpt om de tampon eenvoudig in te brengen. De lactagel helpt de natuurlijke zuurgraad te behouden en zorgt voor een gezonde omgeving in uw vagina.

Beppy DRY Soft+Comfort

Dankzij het zachte materiaal past de Beppy DRY zich volledig aan jouw lichaam aan, waardoor je van maximaal comfort geniet en het risico op doorlekken verminderd.

Inbrengen en verwijderen

Beppy vouw je tussen je wijsvinger en duim
samen, waardoor je Beppy makkelijk kunt inbrengen.

Er zijn verschillende tampons, sommige zijn uitgerust met een inbrenghuls, andere bestaan uit kogelvormig katoen. Beppy is een speciaal zacht sponsje. Beppy vouw je tussen je wijsvinger en duim samen, waardoor je Beppy makkelijk kunt inbrengen. Lees en bewaar altijd goed de gebruiksaanwijzing.

A: Ja hoor, Beppy past goed. Je brengt Beppy in door deze samen te vouwen en in je schede te schuiven. Als je Beppy hebt ingebracht neemt hij de vorm van je lichaam aan, daardoor is deze tampon erg comfortabel en voel je hem niet zitten.

De draagduur van een tampon hangt van de sterkte van je menstruatie af. Tijdens de eerste, zwaardere dagen van je menstruatie, moet je de Beppy tampon waarschijnlijk na 2 tot 6 uur wisselen. Tijdens de lichtere dagen kan Beppy ongeveer 6 tot 8 uur worden gebruikt. Denk er altijd aan de laatste tampon aan het einde van je menstruatie te verwijderen. Na verloop van tijd voel je perfect aan hoe vaak je Beppy moet verwijderen.

Gebruik van de Beppy Tampon is net als het gebruik van contactlenzen, je moet een beetje oefenen. Maar dat geldt ook voor je eerste keer tampon gebruik. De Beppy Tampon is het makkelijkst te verwijderen als je ontspannen bent, vooral de eerst paar keren moet je er de tijd voor nemen. De Beppy Tampon is eenvoudig te verwijderen, doordat Beppy een handig uitneemlusje heeft waar je je vinger doorheen kunt steken.

Als je opgewonden bent, dan zit er meer rek in je vagina dan in niet opgewonden toestand. Als Beppy op lichaamstemperatuur is, is deze zacht en flexibel zoals de vaginawand. Voor een man kan het lijken alsof hij tegen de baarmoedermond aankomt (dit voelt een man wel vaker). Als je vrijt met je vaste partner voelt hij misschien wel verschil (omdat hij je fysiek goed kent).

Inbrengen en verwijderen

Beppy vouw je tussen je wijsvinger en duim
samen, waardoor je Beppy makkelijk kunt inbrengen.

Beppy Soft + Comfort Tampon WET

De Beppy Wet tampon is bevochtigd met een lactagel. Dit helpt om de tampon eenvoudig in te brengen.

Beppy Soft + Comfort Tampons DRY

Beppy DRY tampon heeft een zachte structuur en neemt de vorm van jouw lichaam aan,. Past daarom altijd!

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen