Beppy women | Betalen & bestellen | Kies jouw betaalmethode

Wij bieden op onze website verschillende veilige betaalmethoden aan waarmee je voor je bestelling kunt betalen. Je kunt zo zelf kiezen welke betaalmethode je voorkeur heeft.

Online bankieren
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank, Bunq, Knab of Van Lanschot dan kun je direct met iDEAL betalen.

Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash online bankieren. Betalingen via Bancontact / Mister Cash via worden realtime uitgevoerd.

Online betaalsystemen en creditcards
PayPal is een veilige online betaalservice waarmee je online artikelen kunt betalen. Je dient je eerst aan te melden bij PayPal en een PayPal account aan te maken. Je PayPal account is gekoppeld aan een creditcard of bankrekening en voor het doen van een betaling hoef je alleen in te loggen in je account bij PayPal.

Het online betalen met een creditcard is makkelijk en veilig. Selecteer eerst je creditcard (wij accepteren Visa, Mastercard en American Express). Vervolgens voer je jouw creditcardnummer en de vervaldatum (expiry date) in. Wanneer deze gecontroleerd zijn en alles klopt, dan wordt het bedrag van je creditcard afgeschreven.

Bankoverschrijving
Heb je geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal of geef je liever de voorkeur aan een overmaking, dan kun je ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van de factuur over op onze bankrekening onder vermelding van het ordernummer. Zodra de betaling binnen is, nemen wij je order in behandeling. LET OP:  Neem contact met ons op als je geld overmaakt naar onze bankrekening.

Bankrekening NL : Asha International
IBAN: NL84INGB0007699241
BIC: INGBNL2A

Bankrekening BE: Asha International
IBAN: BE71000071175869
SWIFT: BPOTBEB1

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is dan op de website genoemd, aangezien we het product pas versturen als de betaling bij ons binnen is.

Makkelijk bestellen
Via deze website is het heel makkelijk om een bestelling voor je Beppy’s te plaatsen. Ga naar de bestel pagina, plaats de producten die je wilt bestellen in je winkelmandje, volg de stappen waarbij je je contact- en adresgegevens kunt invullen, kies een veilige betaalmethode en rond je bestelling af. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je via de mail een bevestiging met de details van je bestelling.

Telefonisch bestellen
Wij moedigen je aan om je bestelling online te plaatsen zodat wij je de snelste service kunnen bieden. Mocht je echter jouw bestelling via de telefoon willen plaatsen dan is dit geen probleem, je kunt ons op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur telefonisch bereiken op +31 (0)10-4676573.

Bestelling wijzigen of annuleren
Voor het doorgeven van een orderwijziging of een annulering, kun je het contactformulier op onze website gebruiken of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op +31 (0)10 467 6573. Vermeld je factuurnummer, klantnummer en de gewenste aanpassing.

Indien er nog geannuleerd kan worden (bijvoorbeeld omdat je bestelling nog niet verzonden is), krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. Heb je betaald met iDEAL of vooruitbetaald, dan kun je het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van de annulering op je rekening verwachten. Als je hebt betaald met een creditcard, houd dan rekening met een verwerkingstijd tot drie weken voordat de retourbetaling zichtbaar is.

Als je een product wilt retourneren, kun je meer lezen op onze pagina over levertijden en retourneren.

// // //