Beppy stimuleert educatie menstruatiecup op middelbare school

Beppy Cup

Enige tijd geleden heeft het St. Ursula College contact met ons opgenomen met de vraag of wij nog interessante snufjes hadden voor de Biologie lessen voor jongen en meiden van 12 tot en met 18 jaar. Wij vinden educatie omtrent hygiensche en intieme producten belangrijk en hebben daarom de middelbare school condooms, tampons en de Beppy Cup opgestuurd. Tijdens deze Biologie lessen laat de docente zien wat voor producten het zijn, waar je ze voor kunt gebruiken en hoe de producten je kunnen beschermen/helpen.

educatie beppyHier legt de docent uit wat de Beppy cup voor menstruatieproduct is en hoe je de Beppy Cup gebruikt. Ook wordt er verteld wat een menstruatiecup zo uniek maakt.

De Beppy cup is in tegenstelling tot de traditionele menstruatiecup de meest innovatieve menstruatiecup die vrouwen in staat stelt om meer vrijheid te ervaren tijdens hun menstruatie.

De Beppy Cup is uniek, omdat je ook de liefde kunt bedrijven wanneer je de cup in hebt. Dankzij het zachte en flexibele materiaal past de Beppy cup zich volledig aan je lichaam aan. Zo kun je maximaal genieten van comfort. Ook wordt de kans op doorlekken verminderd dankzij de anti-lek rand.

Wat de Beppy Cup onderscheid van traditionele cups is dat de Beppy cup geen steeltje heeft, maar een lus waarmee het verwijderen gemakkelijker wordt. De Beppy Cup geeft je meer vrijheid tijdens het zwemmen, naar de sauna, sporten of seks tijdens je menstruatie. De cups worden per twee op de website verkocht om het risico op Toxic Shock Syndrome te verminderen.

De Beppy Cup is ook ideaal voor beginners. Let wel op: want net als andere cups is de Beppy Cup geen anticonceptiemiddel. Gebruik de cup ook niet langer dan 8 uur! De minimale tijd dat je de cup in kan houden is afhankelijk van je vloed.

Wil je meer weten over de Beppy Cup of wil je meer informatie over educatie omtrent condooms of menstruatieproducten, neem dan een kijkje op onze website of stuur een e-mail naar: [email protected]

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen