Beppy Nederlands

4 Girls Night Out Tips

Kan je je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst iets leuks hebt gedaan met je vriendinnen? Hoogtijd voor een girls night out! Wij hebben alvast voor je een paar leuke tips op een rijtje gezet.

1. Cocktails

Spreek een dresscode af en ga cocktails drinken! Bespreek alle nieuwtjes en roddels onder het genot van een Cosmopolitan.

2. Dagje sauna met massage

Samen ontspannen in de sauna en bijkletsen terwijl je lichaam tot rust komt, bijvoorbeeld bij wellnessresort Elysium. Maak er een echte verwenavond van door een beauty behandeling te boeken. Na afloop gaat iedereen uitgerust en stralend naar huis!

3. Shoppen

Je kan nooit genoeg schoenen of handtassen hebben, en zoals Carrie Bradshaw zei: “I like my money right where I can see it... hanging in my closet.”

4. Pathe Ladies Night

Filmavond met champagne en je krijgt ook een goodiebag na afloop? Sign us up! Pathé organiseert leuke Ladies Nights en legt de vrouwen in de watten. Psst...wij staan ook binnenkort op een van de Ladies Nights met een hele leuke stand om jullie extra in het zonnetje te zetten. Houd onze facebookpagina in de gaten voor de datum!

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.