Ongesteld naar de sauna? Het kan!

ongesteld-naar-de-sauna

Er staat een dagje sauna op de planning. Maar dan slaat de realiteit toe: je realiseert je dat je ongesteld bent. Ongesteld naar de sauna. Wat een timing! Het kan even een domper op je plannen lijken, maar geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor je: Beppy Tampons. Met onze Beppy tampons hoef je je geen zorgen te maken en kun je gewoon genieten van je dagje sauna. Benieuwd hoe dat kan? Lees snel verder!

Sauna en menstruatiepijn

Wist je trouwens dat de sauna heel goed helpt tegen menstruatiepijn? De warmte zorgt ervoor dat je even tot rust komt en je spieren en gewrichten soepeler worden. Dit laatste kan weer zorgen voor minder pijn, waaronder rugpijn. Daarnaast heeft een saunabezoek nog meer voordelen voor een gezond lijf. Als je 10-20 minuten in de sauna zit, gaat je hartslag ongeveer 50% omhoog. Eigenlijk doe je op dat moment dus een kleine workout, ook wel passief sporten genoemd. Daarnaast zorgen de stoom en de warme voor het openen van je poriën. In combinatie met het zweten zorgt dit ervoor dat alle afvalstoffen je huid kunnen verlaten en deze van binnen goed schoon wordt gespoeld. De sauna helpt ook aan een beter afweersysteem. De hitte van de sauna zorgt er namelijk voor dat je lichaam meer witte bloedcellen aanmaakt, die voor bescherming zorgen tegen virussen en ziektes. En als je verkouden bent of problemen hebt met je luchtwegen, kan een saunabezoek je ook goed doen. De hitte helpt namelijk aan een betere doorbloeding van de luchtwegen. Reden genoeg om je niet door je menstruatie te laten tegen houden om naar de sauna te gaan!

Ontdek hier meer handige tips voor menstruatiepijn verlichten!

Kies voor comfort: Gebruik onze Beppy Tampon, de ‘sauna tampon’ 

Ongesteld naar de sauna: Heb jij de ‘sauna tampon‘ al geprobeerd? Een van de beste oplossingen voor het bezoeken van de sauna tijdens je menstruatie is het gebruik van de Beppy Tampon. Deze tampon is speciaal ontworpen voor comfort en discretie, zelfs tijdens het dragen van een badkleding of wanneer je naakt bent in de sauna. Doordat de tampon flexibel en zacht is, voel je nauwelijks dat je het draagt, wat zorgt voor een ontspannen en zorgeloze ervaring. Uiteraard heeft deze tampon geen touwtje, maar een lusje die in de binnenkant van de vagina zit waardoor je dit niet ziet. Dus, ongesteld naar de sauna? Bestel Beppy!

Als je je nog wat onzeker voelt om gelijk naar de sauna te gaan als je Beppy wellness tampon voor de eerste keer gebruikt, kun je deze ook eerst thuis eens proberen. Zo ervaar je zelf de bescherming en kun je de volgende keer zonder zorgen ontspannen in de sauna.

Hoe gebruik je Beppy Tampons in de sauna?

Het gebruik van Beppy Tampons in de sauna is eenvoudig. Voor je naar de sauna gaat, breng je gewoon een Beppy Tampon in zoals je dat normaal zou doen. Zorg ervoor dat je je handen wast voordat je de tampon inbrengt en volg de instructies op de verpakking. Eenmaal ingebracht, kun je genieten van de warmte en ontspanning van de sauna zonder je zorgen te maken over lekken of ongemak.

Vergeet niet om te hydrateren

Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven, vooral wanneer je in de sauna bent. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt om uitdroging te voorkomen, vooral tijdens je menstruatie wanneer je lichaam meer vocht kan verliezen.

Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen