Duurzame menstruatieproducten: welke producten zijn er?

duurzame menstruatieproducten

Ben je op zoek naar duurzame menstruatieproducten die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor jouw comfort en gemak? Zoek niet verder! Bij Beppy hebben we een uitgebreid assortiment aan innovatieve en milieuvriendelijke menstruatieproducten. Van Beppy spons tampons tot onze handige Beppy menstruatiecup en onze comfortabele Beppy Panties, we hebben alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze menstruatieperiode. We vertellen je er graag meer over!

Waarom duurzame menstruatieproducten?

Duurzame menstruatieproducten zijn tegenwoordig onmisbaar, omdat ze niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid en comfort. In een tijd waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, is het kiezen voor duurzame opties tijdens je menstruatieperiode een goede stap. Traditionele menstruatieproducten, zoals wegwerptampons en -maandverband, bevatten vaak schadelijke chemicaliën en dragen bij aan de enorme hoeveelheid afval die jaarlijks wordt geproduceerd.

Door over te stappen op duurzame alternatieven zoals menstruatiecups en wasbaar menstruatie ondergoed verminder je niet alleen je ecologische voetafdruk, maar zorg je ook voor een comfortabelere en veiligere menstruatie-ervaring. Bovendien zijn duurzame menstruatieproducten vaak economischer op de lange termijn, waardoor het ook beter is voor je portemonnee. Kortom, kiezen voor duurzame menstruatieproducten is een win-win situatie voor zowel jou als de planeet. 😉

Onze duurzame menstruatieproducten op een rijtje

Ontdek onze uitgebreide collectie duurzame menstruatieproducten die speciaal zijn ontworpen om jouw menstruatieperiode comfortabeler, hygiënischer en milieuvriendelijker te maken:

  • Beppy menstruatiecups: De Beppy menstruatiecup is een revolutionair alternatief voor traditionele tampons en maandverband. Gemaakt van hoogwaardige medische siliconen, biedt de cup een comfortabele en veilige pasvorm. De cup heeft een handige lus waardoor je de cup gemakkelijk kunt verwijderen. Met onze Beppy menstruatiecup kun je probleemloos sporten, zwemmen, naar de sauna en vrijen tijdens je menstruatie. Met herbruikbare eigenschappen draagt deze cup bij aan een verminderde afvalproductie en is het een kosteneffectieve en comfortabele keuze.
  • Beppy sponstampons: Onze Beppy sponstampons bieden een natuurlijk en zacht alternatief voor conventionele tampons. Gemaakt van natuurlijke materialen, zijn deze tampons hypoallergeen en vrij van chemicaliën. Met hun flexibele ontwerp passen ze zich moeiteloos aan de contouren van je lichaam aan voor maximaal comfort en bescherming. Bovendien hebben deze tampons geen touwtje wat ze geschikt maakt voor een bezoek aan de sauna en het zwembad. Ook kun je met deze tampon probleemloos vrijen tijdens je menstruatie.
  • Beppy Panties – menstruatie ondergoed: Ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, zijn onze Beppy Panties een perfect en duurzaam alternatief voor maandverband. Het ondergoed is voorzien van handige clicks waarmee je het slipje eenvoudig kunt verwijderen en verstellen, afhankelijk van je behoeften. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden ze de hele dag door comfort en bescherming. Goed voor het milieu, goed voor jou!
  • Beppy verzorgingsproducten: Naast alle menstruatieproducten hebben we ook een complete verzorgingslijn met fijne verzorgingsproducten. Van cup soap om je menstruatiecup schoon te maken tot shower foam om je huid te verzorgen. We bieden alles wat je nodig hebt voor een optimale hygiëne en verzorging, zowel vóór als na én tijdens je menstruatie!

Met onze duurzame menstruatieproducten ben je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de planeet. Kies vandaag nog voor duurzaamheid en comfort met Beppy!

Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen