Beppy Nederlands
PMS staat voor Pre-Menstrueel Syndroom, beter bekend als Pesterige Maandelijkse Sores. Graag zetten we een aantal tips om een rij om klachten voorafgaand aan de menstruatie te verlichten!
Misschien is ze nog minder bekend dan maandverband en tampons, maar daar wil ze zelf snel verandering in brengen.
Terwijl het buiten weer kouder wordt, is het heerlijk om binnen de warmte op te zoeken. En waar kan dat beter dan met een uitje naar de sauna?
Buikkrampen, een rot humeur en bloedverlies zijn maar een paar van de lichamelijke kwalen die je ondervindt als je ongesteld bent. Maar wist je dat er ook redenen zijn om blij te zijn?
Wat gebeurt er met mijn lichaam als ik ongesteld ben? Graag zetten wij van Beppy soft tampons wat lichamelijke veranderingen voor je op een rijtje, zodat je weet dat wat er gebeurt heel normaal is.
Er zijn vrouwen die twijfelen of het een goed idee is om een duik in het zwembad of de zee te nemen als je ongesteld bent. We vertellen je graag hoe je gewoon kunt zwemmen met je menstruatie.
Je bent de dagen al aan het aftellen tot het zover is; je gaat op vakantie! Alleen, dan komt net je menstruatie om de hoek kijken. Hoe kun je toch relaxen op vakantie ook al ben je ongesteld?
Ben je ongesteld? Dat is niet altijd een pretje. De een heeft er meer last van dan een ander, maar we merken het allemaal wel als het weer die tijd van de maand is.
Heb jij ook wel eens van die dagen dat je haar er geweldig uitziet en ineens, een paar dagen later, hangt het slap langs je gezicht? Hoe dit kan?
Ook tijdens je ongesteldheid heerlijk uitgerust wakker worden en je geen zorgen maken over mogelijk bevlekte lakens als je ´s morgens wakker wordt......
Veel vrouwen hebben als ze ongesteld zijn meer zin in seks en genieten hier vaak meer van. Ervaar jij dit ook zo? We vertellen je graag hoe je kunt genieten van een vrijpartij tijdens je menstruatie.
2 van 2