Durf jij te zwemmen als je ongesteld bent?

durf-jij-te-zwemmen-als-je-ongesteld-bent (1)

Zwemmen met tampon

Durf jij te zwemmen als je ongesteld bent? Je gaat vast al zwemmen of naar het strand met tampons, omdat het praktischer is dan maandverband tijdens je menstruatie. Tampons zijn discreter en over het algemeen comfortabel om te gebruiken. Het enige nadeel is dat de meeste tampons een touwtje hebben en je dus moet opletten dat deze niet ergens zichtbaar is als je je bikini of badpak draagt. Natuurlijk kun je hiervoor een broekje met een breder gedeelte gebruiken als je bang bent dat het touwtje ontsnapt. Je kunt er ook voor kiezen om tampons zonder touwtje te gebruiken, zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Beppy tampons zonder touwtje zijn hygiënisch, discreet en comfortabel, zodat je gewoon kunt gaan zwemmen als je ongesteld bent.

Ongesteld naar het strand

Je menstruatie gaat helaas niet op vakantie in de zomer, vandaar dat je een hygiënisch product moet vinden waarmee je je zeker voelt, zodat je vrij bent om te doen waar je zin in hebt, bijvoorbeeld beach volleyballen met vrienden of van de glijbaan gaan in het zwembad. In een eerdere post geven we ook tips wat je kunt doen als je ongesteld wordt terwijl je op vakantie bent. En wist je dat je heel goed Beppy tampons kunt gebruiken? Beppy’s hebben geen touwtje en vormen zich perfect naar jouw lichaam, zodat je eigenlijk niet in de gaten hebt dat je ze draagt. Je kunt ze daarnaast maximaal 8 uur dragen, zodat je niet op het strand of het zwembad elke keer op zoek moet naar een toilet. Je hebt nu dus geen enkel excuus meer om niet lekker te gaan zwemmen of naar het strand te gaan deze zomer, ook al ben je ongesteld. Probeer deze zomer eens Beppy tampons en voel je comfortabel, zeker en vrij!

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen