Slapen met tampons

Ook tijdens je ongesteldheid heerlijk uitgerust wakker worden Je voelt dat je wegzakt in een diepe slaap, maar ineens schrik je wakker en zit je rechtop in bed. “Wat als ik morgen wakker wordt en mijn lakens weer vies zijn?” Tijdens je ongesteldheid heb je niet alleen te maken met mogelijk pijn in je buik en je niet lekker voelen, maar kun je je ook zorgen maken over doorlekken. Wij vertellen je graag hoe je ook tijdens je menstruatie rustig kunt slapen en een fijne reis door dromenland kunt maken, zonder je zorgen te maken over een knoeiboel in bed.

Een tampon ´s nachts inhouden

Een veelgebruikt hygiëne product voor ´s nachts is maandverband. Er zijn vrouwen die ´s nachts zelfs twee kompressen indoen om te voorkomen dat hun lakens vies worden. Echter, doordat je ´s nachts beweegt en draait kan het voorkomen dat het maandverband niet goed op zijn plek blijft zitten en je alsnog met vlekken in je lakens wakker wordt. Daarnaast voelt het misschien alsof je een grote luier in je onderbroek hebt en zit dit niet lekker. Wat dus als je in slaap wilt vallen met een zeker gevoel? Voor deze vrouwen zijn er Beppy tampons. Deze tampons zonder touwtje zorgen ervoor dat je wakker wordt zonder vlekken in je lakens.

Tips voor een ontspannen nachtrust

Op zoek naar tips om tijdens je menstruatie heerlijk te slapen? Wij laten je zien hoe je ´s ochtends wakker kunt worden met een uitgerust gevoel én schone lakens.

  • Neem voor je in bed stapt een lekkere warme douche. Zo voel je je relaxed na een lange dag en stap je schoon je bed in.
  • Trek gewoon lekker die grote comfortabele onderbroek aan. Het belangrijkste is om je prettig te voelen en mogelijk zit bijvoorbeeld een string nu niet zo lekker. Haal dus die ´oma- onderbroek´ uit de kast en draag hem deze dagen van de maand met trots.
  • Ook ´s nachts moet je natuurlijk iets gebruiken voor je ongesteldheid. Je kunt Beppy tampons tot wel 8 uur inhouden, ook ´s nachts. Op de vraag `Kun je slapen met een tampon´, is het antwoord voor Beppy tampons dus ja. Zo val je zonder je zorgen te maken over je tampon heerlijk in slaap.
  • Als je last hebt van menstruatiekrampen kun je lekker met een warme kruik in bed kruipen.
  • Om een ontspannen sfeer in je slaapkamer te creëren kun je bijvoorbeeld een geurkaars branden (vergeet deze natuurlijk niet uit te blazen voor je in slaap valt) of je kussen besprinkelen met bed parfum.
  • Wist je trouwens dat tijdens je menstruatie je lichaamstemperatuur iets hoger is dan normaal? Een koele slaapkamer is dus belangrijk, zodat je temperatuur niet te veel stijgt en je het te warm krijgt.
  • Eenmaal in bed kun je een paar ontspanningsoefeningen voor het slapen gaan doen, zodat je ook in bed ontspannen ligt. Denk hierbij aan rustig ademhalen en al de spieren in je lichaam ontspannen.
  • Als je gewend bent om op je buik te slapen kun je als je ongesteld bent mogelijk wat andere slaapposities proberen, zoals op je zij, om niet teveel druk op je buik te hebben.
  • En zodra je ´s morgens weer wakker wordt, is een douche een fijne manier om de dag fris te beginnen.

En vergeet natuurlijk niet je Beppy tampon te verwisselen (of een ander hygiëne product, net wat jij gebruikt). Wil je Beppy tampons proberen om van een ongestoorde nachtrust te kunnen genieten? Bestel ze dan snel. Slaap lekker!

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

// // //