Beppy panties

Menstruatie ondergoed kopen

Menstruatie ondergoed kopen? Kies voor zacht en betrouwbaar menstruatie ondergoed dat je keer op keer kunt dragen. Wij bieden hoogwaardig menstruatie ondergoed aan dat speciaal is ontworpen voor jouw comfort en gemak. Of je nu een lichte of zware menstruatie hebt, onze menstruatie broekjes optimale bescherming en een zorgeloze menstruatieperiode. Ontdek hier waarom steeds meer vrouwen kiezen voor menstruatie ondergoed kopen van Beppy!

Uitgelichte producten
Met deze bundel bespaar je 15% en ontvang je een Beppy Cup Combo met ALLE schoonmaak- en hygiëne gadgets die je nodig hebt.
84,00
Beppy Panties bieden een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten door middel van herbruikbaar, aanpasbaar en wasbaar ondergoed.
39,99
Beppy Panties bieden een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten door middel van herbruikbaar, aanpasbaar en wasbaar ondergoed.
39,99
Beppy panties

Menstruatie ondergoed vs. maandverband en tampons

Menstruatie ondergoed kopen? Menstruatie ondergoed biedt verschillende voordelen in vergelijking met traditioneel maandverband en tampons. Een van de belangrijkste voordelen is dat menstruatie ondergoed langer kan worden gedragen dan maandverband of tampons, waardoor je minder vaak hoeft te verschonen. Dit komt door het hoge absorptievermogen van het ondergoed, waardoor de kans op doorlekken minimaal is. Bovendien is menstruatie ondergoed veel milieuvriendelijker omdat het herbruikbaar is. Je kunt het eenvoudig uitwassen en opnieuw gebruiken, waardoor je minder afval produceert.

In vergelijking met maandverband biedt menstruatie ondergoed ook meer comfort. Maandverband kan vaak ongemakkelijk zijn in je ondergoed en kan verschuiven, wat de kans op doorlekken vergroot. Met een menstruatieslip heb je hier geen last van. Het broekje is zeer absorberend en blijft goed op zijn plaats zitten, waardoor je je de hele dag door fris en comfortabel voelt. Bovendien zitten er geen geurtjes aan het broekje, waardoor bacteriën geen kans krijgen om te broeien en infecties te veroorzaken.

Ten slotte is menstruatie ondergoed veiliger dan tampons. Met een tampon loop je het risico op het ontwikkelen van het tamponziekte, een zeldzame maar ernstige complicatie. Met onze Beppy panties loop je dit risico niet. Veel vrouwen dragen de broekjes de hele dag door vanwege het comfort en de bescherming die ze bieden, maar je kunt ze ook alleen ‘s nachts gebruiken als alternatief voor tampons of maandverband. Kortom, menstruatie ondergoed kopen is een goede keuze!

De voordelen van onze Beppy Panties

Ontdek vrijheid en comfort met de Beppy Panties – de revolutionaire oplossing voor een zorgeloos leven tijdens je menstruatie!

Duurzaam alternatief

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten? Kies dan voor de Beppy Panties.

Bloat & Swap

Het broekje is verstelbaar, zodat het perfect past bij jouw menstruatievloei en gemakkelijk te verwisselen is voor maximaal comfort.

Twee is beter dan één

Beppy Panties worden verkocht in handige sets van twee, zodat je altijd een schoon broekje bij de hand hebt.

Optimaal draagcomfort

Onopvallend en betrouwbaar, maximale lekkagebescherming dankzij meerdere absorptielagen.

Beppy panties

Menstruatie ondergoed kopen: de voordelen van onze Beppy panties

  • Comfortabel en discreet: Onze menstruatieslips voelen aan als normaal ondergoed en zijn nauwelijks voelbaar tijdens het dragen. Geen gedoe meer met tampons of maandverband dat kan verschuiven of irriteren.
  • Betrouwbare bescherming: Dankzij de absorberende lagen ben je verzekerd van maximale bescherming tegen doorlekken, ongeacht de intensiteit van je menstruatie.
  • Handig meeneem tasje en waszakje: De Beppy panties worden geleverd in een handig reistasje dat je overal mee naartoe kunt nemen. Zo heb je altijd een extra, schoon broekje bij je. Het tasje bevat ook een praktisch waszakje, zodat je de slipjes eenvoudig kunt wassen en hergebruiken. Was ze op 30 graden in het waszakje en laat ze aan de lucht drogen om het elastiek in optimale conditie te houden.
  • Swap & Bloat System: Met ons slimme ‘Bloat & Swap System’ kun je de strakheid van je ondergoed aanpassen op 3 niveaus, zodat je altijd de perfecte pasvorm hebt. Ons menstruatie ondergoed hebben verstelbare clicks aan de zijkanten, waardoor je gemakkelijk kunt kiezen voor een strakkere of lossere pasvorm – afhankelijk van de hevigheid van je menstruatie. Bovendien zorgen de clicks ervoor dat je het ondergoed eenvoudig kunt vervangen zodat al je onderkleding uit te moeten trekken.
  • Milieuvriendelijk alternatief: Met menstruatie ondergoed draag je bij aan een duurzamere wereld, omdat je geen wegwerpproducten meer nodig hebt. Door te kiezen voor herbruikbaar ondergoed verminder je jouw ecologische voetafdruk en help je het milieu te beschermen. Win-win! 😄
Beoordelingen
Beppy panties
Meer duurzame en milieuvriendelijke menstruatie producten

Naast menstruatie ondergoed biedt Beppy ook andere duurzame en milieuvriendelijke menstruatieproducten aan, zoals menstruatiecups en sponstampons. Onze menstruatiecups zijn voorzien van een handige uitneemlus, wat ze onderscheidt van andere menstruatiecups op de markt. Daarnaast hebben ze een anti-lek rand voor extra zekerheid. De sponstampons van Beppy zijn ook voorzien van een handig uitneemlusje voor gemakkelijke verwijdering. Wat deze producten uniek maakt, is dat je met beide producten alle activiteiten kunt blijven doen, zelfs seks hebben. Dit maakt ze ideaal voor vrouwen die een actieve levensstijl hebben en op zoek zijn naar comfortabele en betrouwbare menstruatieproducten.

Menstruatie ondergoed kopen? Of heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Laatste blogberichten
    Verzending berekenen
    Coupon toepassen