Beppy Tampon

Tampon zonder touwtje

Op zoek naar een discreet en comfortabel alternatief voor de traditionele tampon? Zoek niet verder! De Beppy Soft Tampon is dé oplossing waar je naar op zoek bent. Vergeet het gedoe met touwtjes en ervaar de vrijheid en het comfort van een tampon zonder touwtje.

Uitgelichte producten

Met deze bundel bespaar je 15% en ontvang je een Beppy Cup Combo met ALLE schoonmaak- en hygiëne gadgets die je nodig hebt.
84,00
Beppy Panties bieden een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten door middel van herbruikbaar, aanpasbaar en wasbaar ondergoed.
39,99
Beppy Panties bieden een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten door middel van herbruikbaar, aanpasbaar en wasbaar ondergoed.
39,99
Beppy tampon

Wat zijn Beppy Soft Tampons?

Beppy Soft Tampons zijn revolutionaire sponstampons die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar maximale vrijheid en comfort tijdens hun menstruatie. Deze tampon zonder touwtje is vervaardigd uit zacht, huidvriendelijk materiaal en heeft een unieke vorm die perfect aansluit op het vrouwelijk lichaam, inclusief een handig verwijderlusje. Het is gemakkelijk in te brengen en biedt betrouwbare bescherming gedurende de hele dag. Door het ontbreken van een touwtje is de Beppy Soft Tampon volledig onzichtbaar en voel je hem nauwelijks zitten. Dit maakt het ideaal voor momenten waarop je je extra zelfverzekerd wilt voelen, zoals tijdens het dragen van strakke kleding, het beoefenen van sport, of tijdens intieme momenten met je partner.

de dag. Voor wie liever een droge tampon geruikt, biedt Beppy DRY een perfect alternatief. Het zachte materiaal past zich volledig aan je lichaam aan, waardoor je maximaal comfort ervaart en lekkages worden voorkomen.

De voordelen van onze Beppy Soft Tampons

Beppy Soft Tampons bieden comfortabele en discrete bescherming – altijd en overal! Ontworpen door vrouwen voor vrouwen en klinisch getest.

Duurzaam alternatief

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten? Kies dan voor de Beppy Soft Tampons!

Veilig in gebruik

De Beppy Tampon is ontwikkeld door gynaecologen en is zorgvuldig dermatologisch en klinisch getest!

BeppyTamponWet

Langdurige bescherming

De tampon biedt tot 8 uur lang bescherming! Zo kun je zonder zorgen de dag doorbrengen.

Maximale vrijheid

Met Beppy Soft Tampon geniet je van ultieme vrijheid tijdens je menstruatie - je kunt zelfs probleemloos vrijen!

Beppy tampon

Tampon zonder touwtje: kies voor Beppy Soft Tampons

Onze Beppy Soft Tampons bieden heel veel voordelen:

 • Ultieme vrijheid: Met Beppy Soft Tampons kun je genieten van maximale bewegingsvrijheid, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over doorlekken of andere ongemakken. Je kunt gewoon sporten, naar de sauna en genieten van intieme momenten tijdens je menstruatie!
 • Comfortabel en discreet: Dankzij het zachte, huidvriendelijke materiaal en onzichtbare ontwerp bieden onze Soft Tampons een comfortabele en discrete menstruatieoplossing. Perfect voor alle vrouwen.
 • Hygiënisch en veilig: De Soft Tampons zijn ontwikkeld door gynaecologen en zorgvuldig getest. De tampons zijn gemaakt van huidvriendelijk, niet-toxisch materiaal en getest volgens de OEKO-TEX®-standaard.

Hoe gebruik je Beppy Soft Tampons?

Het gebruik van onze tampon zonder touwtje vergt wat oefening, maar geloof ons, daarna wil je niet meer anders. We beloven het. Volg deze eenvoudige stappen:

 • Was je handen grondig met water en zeep.
 • Verwijder de tampon uit de verpakking en breng deze voorzichtig in, net zoals je zou doen met een reguliere tampon.
 • Zodra de tampon op zijn plaats zit, kun je genieten van tot wel 8 uur lang bescherming en comfort, zonder dat je hem hoeft te verwisselen.
 • Verwijder de tampon eenvoudig door hem voorzichtig uit te trekken aan het verwijderlusje. Gooi hem daarna weg in de prullenbak. Let op: spoel Beppy Soft Tampons niet door het toilet, omdat ze niet biologisch afbreekbaar zijn.

Beoordelingen

Beppy tampon

Beppy menstruatiecup

Naast onze Soft Tampons bieden we ook de Beppy Menstruatiecup aan als een milieuvriendelijk alternatief voor reguliere tampons. Onze menstruatiecup is een tampon zonder touwtje en kan hergebruikt worden, waardoor het een duurzame keuze is voor jou en het milieu. Het inbrengen van de menstruatiecup is vergelijkbaar met het gebruik van een tampon, maar vereist enige oefening voor de beste pasvorm en comfort. Lees hier meer over menstruatiecup inbrengen!

Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Laatste blogberichten

  Verzending berekenen
  Coupon toepassen