Beppy Wet vs. Beppy Droog

Beppy Wet vs. Beppy Droog

Wat zijn de verschillen: Beppy Wet vs. Beppy Droog

Ontdek de subtiele verschillen tussen Beppy Wet en Beppy Droog, twee tampons die beide uitblinken in zacht, contourenvormig comfort. Met een draagbaarheid tot wel 8 uur bieden ze een ongeëvenaarde flexibiliteit voor diverse activiteiten, zoals sporten, een bezoek aan de sauna of zelfs tijdens seksuele activiteit.

De Beppy Wet is ontworpen met speciale kenmerken die het gebruiksgemak optimaliseren. Dankzij het toegevoegde lactagel wordt het inbrengen vergemakkelijkt, waardoor je moeiteloos kunt genieten van je dag, zelfs tijdens je menstruatie. Bovendien beschikt de Wet over een handig uitneemlusje, wat het verwijderingsproces vereenvoudigt en stressvrij maakt.

Aan de andere kant biedt de Beppy Droog een unieke ervaring, vooral geschikt voor ervaren gebruikers. Met zijn anatomische vorm past hij perfect bij de contouren van je lichaam, wat resulteert in een comfortabele en betrouwbare pasvorm. Deze eigenschap maakt de Droog ideaal voor vrouwen die vertrouwd zijn met het gebruik van tampons en die op zoek zijn naar een product dat naadloos aansluit bij hun behoeften.

Kortom, beide varianten van Beppy tampons staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid. Of je nu kiest voor de Wet met zijn handige lactagel en uitneemlusje, of voor de Droog met zijn anatomische vorm voor ervaren gebruikers, je kunt vertrouwen op de compromisloze prestaties van Beppy.

Wat is het verschil met reguliere tampons en maandverband?

Beppy Wet vs. Beppy Droog. Ontdek het verschil tussen Beppy tampons en reguliere menstruatieproducten zoals tampons met touwtje en maandverband. In tegenstelling tot traditionele tampons, zoals OB tampons, heeft Beppy geen touwtje, wat zorgt voor ultieme vrijheid tijdens je menstruatie, zelfs tijdens activiteiten zoals zwemmen, sporten, seks en sauna. Het is een revolutionair alternatief voor zowel maandverband als gewone tampons. Hier zijn de voor- en nadelen op een rij:

 

Beppy tampon Reguliere tampon Maandverband
Zwemmen Ja Niet comfortabel Nee
Sporten Ja Ja Niet comfortabel
Sauna Ja Nee Nee
Seks Ja Nee Nee
Vakantie Ja Ja Niet comfortabel
Uitgaan Ja Ja Niet comfortabel
Comfort Ja Niet comfortabel Nee
Slapen Ja (max. 8 uur) Nee Niet comfortabel
Antiallergeen Ja Nee Nee
1 size fits all Ja Nee Nee

Beppy Wet vs. Beppy Droog. Lees hier meer over onze Beppy tampons!

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen