Seks als je ongesteld bent

seks-tijdens-je-ongesteldheid

Seks als je ongesteld bent.

Veel vrouwen hebben tijdens hun menstruatie vaak meer zin in seks. Heb jij dat ook gemerkt? Mogelijk heb je echter bezorgdheid over hygiëne tijdens deze periode. Over het algemeen is het gemakkelijker om seks te hebben tijdens de laatste dagen van je menstruatie, wanneer de bloeding minder intens is. Als praktisch alternatief, kun je overwegen Beppy tampons te gebruiken. Als je een keer wilt proberen om te vrijen tijdens je menstruatie en je weet niet zo goed waar je moet beginnen, raden we je vooral aan om deze blog te lezen! Ook vertellen we je meer over onze Beppy tampons!

Praat erover met je bedpartner

Het is belangrijk om openlijk te praten met je bedpartner over dit onderwerp. Sommige mensen voelen zich ongemakkelijk bij het idee van seks tijdens de menstruatie vanwege geur of hygiëne. Anderen denken misschien dat hun bedpartner er niet voor openstaat, terwijl ze zelf wel interesse hebben. Daarom raden we aan om hierover te praten. Bespreek samen of jullie beide openstaan voor deze ervaring, en zo ja, hoe jullie dit willen aanpakken. Op die manier kunnen jullie samen tot een beslissing komen die voor jullie allebei comfortabel is.

Neem een verfrissende douche vooraf

Het is een goed idee om voorafgaand aan het vrijen een verfrissende douche te nemen, zodat je schoon en fris aan de ervaring begint. Je kunt ook samen genieten van een douche om alvast in de stemming te komen. Zorg er ook voor dat je handdoeken klaarlegt. Tijdens het vrijen kan het voorkomen dat er wat menstruatiebloed vrijkomt, waardoor de lakens vies kunnen worden. Leg daarom donkere handdoeken op het bed om de lakens schoon te houden. Dit kan helpen om de ervaring soepel en zorgeloos te laten verlopen.

Vrijen onder de douche tijdens de menstruatie

Vrijen onder de douche! Als je het gedoe van het klaarleggen van handdoeken te veel vindt of als het je ongemakkelijk lijkt om op een ruwe handdoek te vrijen, is dit een goede optie. Onder de douche hoef je je geen zorgen te maken over vlekken en kun je volop genieten van het moment samen. Het water zorgt voor een extra stimulans en kan de ervaring nog intenser maken. Dus laat de zorgen los en ontdek de sensatie van vrijen onder de douche.

Kies voor de missionaris positie

De liggende positie vermindert het bloeden, je kunt deze positie dus heel goed gebruiken als je wilt vrijen tijdens de menstruatie. Het kan zijn dat je gedurende deze dagen ongemak voelt bij de penetratie aangezien de baarmoeder gevoeliger is. Als je dit merkt, geef het natuurlijk aan bij je bedpartner en zoek naar manieren waarop jullie je beide comfortabel voelen en kunnen genieten.

Denk eraan voorbehoedsmiddelen te gebruiken

Het is misschien niet heel gebruikelijk, maar ook tijdens je menstruatie kun je zwanger raken. Je weet immers nooit wanneer er een eitje vrijkomt uit je eileider. Vergeet dus geen voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Deze helpen ook infecties voorkomen. Aangezien de baarmoeder verwijd is tijdens de menstruatie, kunnen bacteriën makkelijker van de vagina naar de baarmoeder komen.

Beppy tampons
Heb je al eens de Beppy tampons geprobeerd? Deze tampons zijn ontworpen zonder touwtje, zodat zowel jij als je partner er niets van merken tijdens het vrijen. De Beppy tampon neemt het menstruatiebloed op, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken en samen zorgeloos kunt genieten. Bestel Beppy en ervaar zelf hoe gemakkelijk en stressvrij vrijen tijdens je menstruatie kan zijn met Beppy tampons! Je kunt kiezen tussen de WET of EXTRA SOFT versie. Voor de eerste keer raden we de Beppy WET aan, omdat deze tampons bevochtigd zijn met lactagel, wat het inbrengen vergemakkelijkt.

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

// // //