Beppy Condooms

Draagt jouw partner al Beppy?

Geen vervelende geur en gemaakt van natuurlijk rubberlatex. Fijn voor je partner en fijn voor je vagina. Beppy condooms zijn iets breder dan de gemiddelde condooms op te markt, waardoor ze de uitstekende pasvorm bieden voor comfortabele seks. Beppy condooms zijn dermatologisch en elektronisch getest. Kwaliteit condooms ontwikkeld voor man en vrouw!

Beppy Condoom: Fijn voor je partner en fijn voor je vagina.

Comfortabele Beppy condoom van natuurlijk rubberlatex
met een perfecte pasvorm!

Natuurlijk rubberlatex

Beppy Condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex en bieden uitstekende bescherming.

Meer plezier onder de lakens!

Beppy condooms bieden comfortabele, veilige seks en rollen eenvoudig uit.

Beppy condoom met aardbeiensmaak.

Je kunt natuurlijk ook voor een smaakje gaan. Beppy Condooms RED hebben een bijna realistische aardbeiensmaak. Proeven is geloven!

Comfortabele condoom

Beppy condooms hebben geen vervelende geur en smaak.

Beppy Condooms

Professionele condooms

A: Beppy condooms zijn uitermate comfortabele condooms. De condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex en iets breder. De maat van de condooms zorgt bij veel mannen voor meer comfort. Ook hebben Beppy condooms geen vervelende latex geur en hier worden we natuurlijk allemaal vrolijk van.

A: Beppy condooms zijn iets groter dan de gemiddelde condooms die je in Nederland ziet. De gemiddelde man in Nederland heeft dit qua maat namelijk echt nodig. De maat van een Beppy condoom is 56 mm. Wist je trouwens dat de maat van een condoom wordt vastgesteld aan de hand van de ‘nominale breedte’? Het gaat dus helemaal niet om de lengte van de penis.

A: Controleer voor gebruik de uiterste gebruiksdatum. Scheur de verpakking aan één zijde open en haal het condoom er voorzichtig uit. Let op: condooms kunnen beschadigen door nagels en sieraden. Breng het condoom pas aan wanneer de penis volledig stijf is. Druk het topje van het condoom samen met je wijsvinger en duim zodat er geen lucht in het reservoir kan achterblijven en rol met je andere hand het condoom zachtjes uit richting de schacht van de penis.

Beppy Condooms 72 stuks

Binnen 1-2 werk-dagen in huis, door DHL of PostNL bezorgd, in een discrete blanco envelop.

Beppy Comfort Gel 3 x 100 ml

Binnen 1-2 werk-dagen in huis, door DHL of PostNL bezorgd, in een discrete blanco envelop.

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen