Beppy panties

Beste menstruatie ondergoed

Wat is het beste menstruatie ondergoed? Bij Beppy begrijpen we als geen ander dat menstruatie niet altijd de meest comfortabele tijd van de maand is. Daarom hebben we Beppy Panties ontwikkeld, speciaal ontworpen om je menstruatie-ervaring te verbeteren met een combinatie van innovatie, comfort en stijl. Bestel ons ondergoed en ontdek waarom steeds meer vrouwen kiezen voor ons!

Uitgelichte producten
Met deze bundel bespaar je 15% en ontvang je een Beppy Cup Combo met ALLE schoonmaak- en hygiëne gadgets die je nodig hebt.
84,00
Beppy Panties bieden een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten door middel van herbruikbaar, aanpasbaar en wasbaar ondergoed.
39,99
Beppy Panties bieden een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten door middel van herbruikbaar, aanpasbaar en wasbaar ondergoed.
39,99
Beppy panties

Ultiem comfort en discretie dankzij het ‘Bloat&Swap System’

Met ons slimme ‘Bloat&Swap System’ bieden we een unieke oplossing voor het aanpassen van de strakheid van je ondergoed op 3 verschillende niveaus. Zo ben je altijd verzekerd van de perfecte pasvorm, ongeacht hoe je je voelt tijdens je menstruatie.

 

 • Bloat: We begrijpen dat een opgeblazen gevoel voor en tijdens je menstruatie normaal is. Daarom hebben we ons systeem ontworpen om de strakheid van je ondergoed aan te passen op basis van je cyclus en hoe je je voelt. Geen gedoe meer met ongemakkelijk strak ondergoed!

 

 • Swap: Op zware dagen is het belangrijk om je ondergoed regelmatig te vervangen voor meer comfort en hygiëne. Onze Beppy Panties houden vocht tegen, waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen om zich te vermenigvuldigen. En dankzij de verstelbare clicks aan de zijkanten hoef je bij het vervangen van het ondergoed niet eens je onderkleding uit te trekken. Neem de broekjes mee in het meegeleverde reistasje, zo heb je altijd een schoon broekje bij de hand!

De voordelen van onze Beppy Panties

Ontdek vrijheid en comfort met de Beppy Panties – de revolutionaire oplossing voor een zorgeloos leven tijdens je menstruatie!

Duurzaam alternatief

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten? Kies dan voor de Beppy Panties.

Bloat & Swap

Het broekje is verstelbaar, zodat het perfect past bij jouw menstruatievloei en gemakkelijk te verwisselen is voor maximaal comfort.

Twee is beter dan één

Beppy Panties worden verkocht in handige sets van twee, zodat je altijd een schoon broekje bij de hand hebt.

Optimaal draagcomfort

Onopvallend en betrouwbaar, maximale lekkagebescherming dankzij meerdere absorptielagen.

Beppy panties

Waarom Beppy Panties het beste menstruatie ondergoed is?

Er zijn diverse redenen waarom ons ondergoed het beste menstruatie ondergoed is:

 • Comfort: Onze Beppy Panties zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op je huid, zodat jij je ook tijdens je menstruatie comfortabel voelt.
 • Hygiëne: Met ons ‘Bloat&Swap System’, vochtafstotende eigenschappen en het ontbreken van toegevoegde geuren, blijft je ondergoed altijd fris en hygiënisch. Geen zorgen meer over onaangename geurtjes of broeierigheid.
 • 24/7 comfort: Ons menstruatie ondergoed is niet alleen geschikt voor overdag, maar ook voor ‘s nachts. Veel vrouwen vinden het prettig onze broekjes te dragen in de nacht omdat het veel comfortabeler zit dan maandverband wat vaak verschuift.
 • Discreet en betrouwbaar: Met ons ondergoed ben je verzekerd van maximale bescherming tegen doorlekken, ongeacht de intensiteit van je menstruatie. Ons ondergoed is discreet ontworpen met absorberende lagen die je comfortabel houden en je de gemoedsrust geven die je nodig hebt tijdens je menstruatieperiode.
 • Duurzaamheid: Onze Beppy Panties zijn niet alleen comfortabel en hygiënisch, maar ook milieuvriendelijk. Je kunt de broekjes wassen in het meegeleverde waszakje, waardoor ze keer op keer herbruikbaar zijn. Dit maakt onze broekjes een duurzame keuze in vergelijking met tampons en wegwerpproducten zoals maandverband.

Menstruatie ondergoed kopen? Bestel het beste menstruatie ondergoed op onze webshop! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Beoordelingen
  Verzending berekenen
  Coupon toepassen