Beppy cup

Menstruatiecup kopen

Ben je het zat om je tijdens je menstruatie beperkt te voelen door tampons of maandverband? Wij begrijpen jou! Zeg vaarwel tegen het gevoel van ongemak en de zorgen over doorlekken: maak kennis met de Beppy menstruatiecup!

Onze cup biedt ultiem comfort en bescherming. Of je nu aan het sporten bent, een bezoek aan de sauna brengt, of gewoon je dagelijkse activiteiten uitvoert. Menstruatiecup kopen? Bestel eenvoudig en snel op onze website!

Uitgelichte producten

Beppy Panties bieden een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten door middel van herbruikbaar, aanpasbaar en wasbaar ondergoed.
39,99
Beppy Panties bieden een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten door middel van herbruikbaar, aanpasbaar en wasbaar ondergoed.
39,99
Beppy Panties bieden een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten door middel van herbruikbaar, aanpasbaar en wasbaar ondergoed.
39,99
Beppy cup

Wat is een menstruatiecup?

In tegenstelling tot tampons en maandverband, die vocht absorberen, vangt de menstruatiecup het menstruatiebloed op. Het wordt ingebracht in de vagina, waar het zich uitvouwt en een luchtdichte afdichting vormt om lekkage te voorkomen. Na gebruik wordt de cup geleegd, gereinigd en opnieuw ingebracht. Menstruatiecups zijn duurzaam, omdat ze herbruikbaar zijn en kunnen worden gebruikt voor meerdere jaren, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief zijn voor wegwerpproducten zoals tampons en maandverband.

De cup wordt gemaakt van soepel en flexibel materiaal, het past zich aan je lichaam aan voor een comfortabele pasvorm, waardoor je nauwelijks merkt dat je het draagt. Ontdek hoe de menstruatiecup niet alleen comfort en gemak biedt, maar ook duurzaamheid en vrijheid, en waarom het een gamechanger is voor vrouwen in hun vruchtbare leeftijd!

De voordelen van onze Beppy Cup

Ontdek vrijheid en comfort met de Beppy Cup – de revolutionaire oplossing voor een zorgeloos leven tijdens je menstruatie!

Duurzaam alternatief

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor menstruatieproducten? Kies dan voor de Beppy Cup.

Veilig in gebruik

De Beppy Cup is gemaakt met siliconen van medische kwaliteit en veilig in gebruik. Zacht en vriendelijk voor je huid!

Beppy Cup

Twee is beter dan één

De cup wordt verkocht in sets van twee om het risico op het Toxic Shock Syndrome te verminderen.

Maximale vrijheid

Met Beppy Cup geniet je van ultieme vrijheid tijdens je menstruatie - je kunt zelfs probleemloos vrijen!

Beppy cup

Waarom een menstruatiecup kopen?

  • Duurzaam: Menstruatiecups zijn herbruikbaar en gaan jarenlang mee, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn en bijdragen aan het verminderen van afval.
  • Comfortabel: De cup wordt gemaakt van zacht en flexibel materiaal, waardoor we met onze cup een comfortabele pasvorm kunnen garanderen. De cup past zich aan naar je lichaam, waardoor je nauwelijks merkt dat je het draagt.
  • Betrouwbaar: De Beppy menstruatiecup biedt langdurige bescherming, waardoor je de vrijheid hebt om je dagelijkse activiteiten voort te zetten zonder je zorgen te maken over doorlekken.
  • Kostenbesparend: Doordat een menstruatiecup herbruikbaar is, bespaar je op de lange termijn kosten die je normaal gesproken zou maken aan wegwerpproducten zoals tampons of maandverband.
  • Gezond: Onze menstruatiecup bevat geen chemicaliën, bleekmiddelen of andere schadelijke stoffen, waardoor het een gezondere optie is voor je lichaam tijdens je menstruatie.
  • Geen geur of irritatie: Omdat menstruatiecups geen bloed absorberen maar opvangen, wordt de groei van bacteriën en de daaruit voortvloeiende geur verminderd. Dit kan helpen bij het verminderen van irritatie en ongemak tijdens de menstruatie.

Beoordelingen

Beppy Cup

Beppy vs. de concurrentie: Waarom kiezen voor Beppy?

Wat maakt onze Beppy cup beter dan de Kruidvat menstruatiecup of de Etos menstruatiecup?

Het begint met het ontwerp: Terwijl de menstruatiecups van Kruidvat en Etos vaak worden geleverd met een kort lipje, hebben onze Beppy cups een handig lusje. Dit lusje biedt niet alleen een betere grip, maar maakt ook het verwijderen van de cup een stuk gemakkelijker en comfortabeler.

Bij Beppy streven we naar comfort en discretie. Onze menstruatiecup is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zelfs voor beginners. Het soepele materiaal en de ergonomische vorm zorgen voor een comfortabele pasvorm die je nauwelijks voelt tijdens het dragen.

En laten we niet vergeten dat we altijd klaar staan om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het gebruik van onze producten. Bij Beppy krijg je niet alleen een menstruatiecup, maar ook een betrouwbare partner die jouw menstruatie-ervaring comfortabeler en gemakkelijker maakt!

Laatste blogberichten

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen