Levertijden en retourneren | Neemt jouw lichaamsvorm aan | Beppy.com

Over het algemeen geldt dat de levertijd voor Beppy’s 1 a 2 werkdagen is voor Nederland. Voor België is de levertijd iets langer, namelijk gemiddeld 4 werkdagen (dit kan natuurlijk iets afwijken, afhankelijk van de transporteur). Bijgaand geven we je graag een indicatie voor de levertijden voor Nederland.

Besteld op: Bezorgd op: *
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

* Indicatieve levertijden gelden voor bestellingen op werkdagen geplaatst voor 16.00u

Beppy’s krijg je via gewone brievenpost PostNL thuis bezorgd. De bezorgtijden hierboven zijn een indicatie. Het kan wel eens een werkdag langer duren. Hier kunnen we helaas weinig aan doen, we zijn hiervoor afhankelijk van de transportdienst.

LET OP: grotere bestellingen (bijv. Beppy 30 stuks) worden niet met de brievenpost verzonden, maar met de pakketdienst i.v.m. de grootte. In dit geval kun je geen postbusadres opgeven, maar kan het alleen bij een fysiek adres bezorgd worden, waar iemand aanwezig is om het pakket aan te nemen.

Verzendkosten
Bij een bestelling boven de 25 euro betaal je geen verzendkosten.

Retourrecht

Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je bestelling. Als het product toch niet is wat je ervan verwachtte, neem dan contact met ons op om het ongebruikte product in de oorspronkelijke staat te retourneren. Wij sturen je dan onze gedetailleerde retourvoorwaarden inclusief het retouradres. Retourkosten zijn op eigen rekening. Na ontvangst van het product in de originele staat zullen wij het geld binnen 14 dagen terugstorten. Voor hygiënische redenen kunnen Beppy producten alleen ongeopend en in onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Houd er rekening mee dat als wij enig teken tegenkomen dat het product geopend en gebruikt is, wij het recht hebben uw teruggaveverzoek te weigeren. Mocht je tegen problemen aanlopen of je twijfelt of je het product kan retourneren, neem dan contact met ons op: info@beppy.com.

Wij accepteren alleen retourzendingen in de volgende gevallen:

  • Defecte producten (bij ontvangst);
  • Als je een ander product hebt ontvangen dan dat je hebt besteld;
  • Binnen de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen.

Beppy Cup

Je kan de Beppy Cup binnen 3 maanden retourneren als hij je niet bevalt. Houd er wel rekening mee dat zodra je de Beppy Cup terugstuurt wij deze om hygiënische redenen moeten weggooien, wat tegen onze duurzaamheidswaarden ingaat. Zorg er dus voor dat je de cup voldoende de kans hebt gegeven en hebt geprobeerd, volg zorgvuldig de instructies in onze blog en FAQ. We zijn ook beschikbaar voor persoonlijk advies via e-mail of op sociale media.

 

Neem vooral contact op met onze klantenservice als je iets wilt retourneren. Geeft hierbij graag je bestelnummer en naam aan.

Meer informatie over retourneren en het herroepingsrecht vind je ook in onze Algemene Voorwaarden.

// // //