Levertijden en retourneren | Neemt jouw lichaamsvorm aan | Beppy.com

Over het algemeen geldt dat de levertijd voor Beppy’s 1 a 2 werkdagen is voor Nederland. Voor België is de levertijd iets langer, namelijk gemiddeld 4 werkdagen (dit kan natuurlijk iets afwijken, afhankelijk van de transporteur). Bijgaand geven we je graag een indicatie voor de levertijden voor Nederland.

Besteld op: Bezorgd op: *
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

* Indicatieve levertijden gelden voor bestellingen op werkdagen geplaatst voor 16.00u

Beppy’s krijg je via gewone brievenpost PostNL thuis bezorgd. De bezorgtijden hierboven zijn een indicatie. Het kan wel eens een werkdag langer duren. Hier kunnen we helaas weinig aan doen, we zijn hiervoor afhankelijk van de transportdienst.

LET OP: grotere bestellingen (bijv. Beppy 30 stuks) worden niet met de brievenpost verzonden, maar met de pakketdienst i.v.m. de grootte. In dit geval kun je geen postbusadres opgeven, maar kan het alleen bij een fysiek adres bezorgd worden, waar iemand aanwezig is om het pakket aan te nemen.

Verzendkosten
Bij een bestelling boven de 25 euro betaal je geen verzendkosten.

Retourrecht
Voor je bestelling bij Beppy heb je een bedenktijd van 14 dagen, met uitzondering van de Beppy Cup. Als het product toch niet is wat je verwachtte, kun je in die periode bij ons melden dat je het ongebruikte, in originele staat verkerende product wilt retourneren. Wij sturen je dan onze retourvoorwaarden inclusief het retouradres. Retourneren is voor eigen rekening. Na goede ontvangst in originele staat van de retour zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag naar het betaalmiddel terugboeken waarmee je voor je bestelling hebt betaald.

In verband met hygiëne kunnen wij, in de meeste gevallen, alleen producten van Beppy in ongeopende en onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Mocht je tegen problemen aanlopen of je twijfelt of je het product kan retourneren, neem dan contact met ons op: info@beppy.com.

Wij accepteren alleen retouren/klachten in de volgende gevallen:

  • Defecte producten (als de producten worden ontvangen met een defect).
  • Andere producten ontvangen dan datgene wat besteld is.

Als de verkeerde bestelling te wijten is aan een fout van de klant (dus er is iets foutiefs besteld), komen de transportkosten voor het retourneren voor de klant. Als de verkeerde bestelling te wijten is aan een fout van Beppy (wij sturen je iets anders dan wat er besteld is), zullen wij zorgen voor het retourneren van het product en natuurlijk zorgen dat je het juiste ontvangt.

Neem vooral contact op met onze klantenservice als je iets wilt retourneren. Geeft hierbij graag je bestelnummer en naam aan.

Meer informatie over retourneren en het herroepingsrecht vind je ook in onze Algemene Voorwaarden.

1
  • Item added to cart
1
You're 7,05 away from free shipping.
Body in Balance Massageolie (3 x 200 ml)
Prijs:17,95
- +
17,95
    Verzending berekenen
    De verzendopties worden bij het afrekenen geüpdatet.
    Coupon toepassen