Bent u op zoek naar een dynamische en uitdagende functie waar geen twee dagen hetzelfde zijn? Heeft u een passie voor administratie en bent u een echte aanpakker? Dan zijn we op zoek naar jou!

Beppy is een gevestigde naam met meer dan 20 jaar ervaring in de persoonlijke verzorgings- en vrouwenzorgindustrie. Het productassortiment van Beppy omvat een breed scala aan menstruatiezorg- en intieme producten. Voortdurende innovatie, duurzaamheid en inclusiviteit zijn de kernwaarden van Beppy. Onze visie is om producten aan te bieden die het dagelijks leven van vrouwen verbeteren. Kun jij ons daarbij helpen?

Wij zoeken een allround medewerker die ons kan ondersteunen bij verschillende taken. Hoe ziet jouw dag eruit bij Beppy? Jouw dag bij Beppy begint met een kop koffie of thee, waarna je vol energie aan de slag gaat. Je duikt in de wereld van Exact-online. Als een ware administratieve held navigeer je door de cijfers en orders, zodat onze administratie loopt als een goed geoliede machine. Onze administratie is jouw domein, en jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Vervolgens ga je aan het werk in ons magazijn, waar pakketten en bestellingen klaargemaakt moeten worden voor verzending. De ochtend vliegt voorbij en het is tijd voor de lunchpauze! Je geniet van je eigen lunch of een lekkere sandwich van de broodjeszaak aan de overkant van de straat. Na de pauze ga je weer vol energie aan het werk.

In de middag staat een mix van taken gepland. Of het nu gaat om assisteren bij productieprocessen, coördineren van inkooporders of het bedenken van nieuwe verkoopstrategieën, je bent er klaar voor. Geen uitdaging is te groot voor jou!

Wat verwachten we van jou?

 • Ervaring met Exact-online of vergelijkbare administratieve software.
 • Bereidheid om hands-on te werken in ons magazijn.
 • Proactieve houding en het vermogen om taken zelfstandig uit te voeren.
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een snel veranderende werkomgeving.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgeest.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit!

Wat bieden we:

 • Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een groeiend bedrijf.
 • Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een collegiale en stimulerende werkomgeving waar je bijdrage wordt gewaardeerd.
 • Competitief salaris, gebaseerd op je ervaring.

Denk je dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog door je cv en motivatiebrief te sturen naar [email protected]. We horen graag van je en wie weet heten we je binnenkort welkom in ons team bij Beppy!

  Verzending berekenen
  Coupon toepassen