Menstruatie ondergoed wassen, hoe doe je dat?

Menstruatie ondergoed wassen

Menstruatie ondergoed is een innovatief alternatief voor traditionele menstruatieproducten zoals tampons en maandverband. Het biedt niet alleen comfort en gemak tijdens de menstruatie, maar ook milieuvriendelijkheid en herbruikbaarheid. Een belangrijk onderdeel van het gebruik van menstruatie ondergoed is het onderhoud en reiniging ervan. In deze blog zullen we je meer vertellen over menstruatie ondergoed wassen!

Wat is menstruatie ondergoed?

Menstruatie ondergoed is speciaal ontworpen om menstruatiebloed op te vangen en te absorberen. Het bestaat uit verschillende lagen stof, waaronder een waterdichte buitenlaag om doorlekken te voorkomen, een absorberende laag om het bloed op te vangen, en een vochtafvoerende laag die ervoor zorgt dat de huid droog blijft en geurtjes worden verminderd.

Na gebruik kan het ondergoed worden gewassen en opnieuw worden gedragen, waardoor het een duurzame en kostenbesparende keuze is op lange termijn.

Ons menstruatie ondergoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en absorptievermogens, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij jouw menstruatiebehoeften past. Het biedt comfort, vrijheid en gemoedsrust tijdens de menstruatieperiode. Bekijk hier onze Beppy Panties Onyx voor heavy/medium flow, Beppy Panties Coral voor medium/low flow en onze Beppy Panties Siren voor medium/low flow.

Het onderhoud

Wil je jouw menstruatie ondergoed wassen? Volg dan deze 3 stappen:

  1. Spoel je broekje grondig af met koud water om eventuele bloedresten te verwijderen. Dit helpt om vlekken los te maken voordat je het ondergoed gaat wassen.
  2. Was het menstruatie ondergoed in de wasmachine op een temperatuur van 30℃. Plaats het ondergoed in de meegeleverde waszak om te voorkomen dat het in de war raakt met andere kledingstukken en om de levensduur van het ondergoed te verlengen.
  3. Stap 3: Laat het gewassen ondergoed aan de lucht drogen. We raden het gebruik van een droger af, omdat de hitte de kwaliteit van de stof kan aantasten en de elasticiteit kan verminderen. Hang het ondergoed op een goed geventileerde plaats waar de lucht vrij kan circuleren en waar geen vocht blijft hangen. Dit helpt om de vorm en kwaliteit van het ondergoed te behouden voor langdurig gebruik.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je menstruatieondergoed schoon, fris en in optimale staat blijft, klaar voor herhaald gebruik!

Menstruatie ondergoed wassen 2

Probeer onze duurzame producten

Ben je overtuigd en wil je onze duurzame en comfortabele menstruatieproducten uitproberen? Bestel ze dan hier! Als je vragen hebt over onze producten of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen