Nominatie Marina van Damme Beurs

Bij Asha International zitten we niet stil wanneer het gaat om zelfontplooiing. Cora Mee-Ling Man is genomineerd met 2 andere kandidaten voor de Marina van Damme beurs. Deze beurs (€9000,-) wordt jaarlijks uitgereikt aan een getalenteerde, alumna die afgestudeerd of gepromoveerd is aan de TU Delft voor persoonlijke ontwikkelingsdoeleinden.

Cora studeerde af in Integrated Product Design aan de TU Delft in 2014, sindsdien is te bij ons werkzaam. Ze begon als product ontwerper en groeide snel door naar Chief Operational Officer. Naast haar gepassioneerde instelling om studenten van het MBO, HBO en WO in praktijk op te leiden, blijft ze ook zichzelf overtreffen en ontwikkelen.

Tijdens haar loopbaan heeft ze o.a. haar Lean SixSigma Green en Blackbelt behaald en nu is ze ook genomineerd voor de Marina van Damme beurs. Deze beurs wil ze graag inzetten om een Master of Business Administration (MBA) te volgen. Met deze opleiding kan ze andere skillsets ontwikkelen en zich meer gaan focussen op innovatie management, bedrijfsstatistiek en -sustainability.

Wij, bij Asha International, moedigen alle lagen in het bedrijf aan om zich te blijven ontwikkelen.

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

// // //