Menstruatiecup steriliseren, hoe steriliseer je een menstruatiecup?

menstruatiecup-steriliseren

Hoe steriliseer je een menstruatiecup? Als je een menstruatiecup gebruikt of overweegt er een aan te schaffen, is het belangrijk om te weten hoe je deze op de juiste manier steriliseert. Het correct steriliseren van je menstruatiecup is niet alleen cruciaal voor een optimale hygiëne, maar het verlengt ook de levensduur van je cup. Een effectieve methode om je menstruatiecup te steriliseren, is door gebruik te maken van de Beppy Sterilizer. In deze blog ontdek je alles wat je moet weten over het steriliseren van je menstruatiecup en waarom de Beppy Sterilizer onmisbaar is!

Hoe werkt de sterilizer?

De Beppy Sterilizer is speciaal ontworpen voor het steriliseren van menstruatiecups en biedt een eenvoudige en effectieve oplossing. Met behulp van stoomtechnologie doodt de sterilizer 99,9% van de bacteriën, schimmels en virussen op je menstruatiecup, waardoor deze veilig en hygiënisch blijft voor hergebruik. Het gebruik van de sterilizer is snel en gemakkelijk – plaats eenvoudig je menstruatiecup in de sterilizer en volg de instructies voor een grondige reiniging.

Voordelen van de sterilizer ten opzichte van handmatig reinigen

 • Efficiëntie: De Beppy Sterilizer zorgt voor een snelle en grondige sterilisatie van je menstruatiecup, waardoor je zeker kunt zijn van optimale hygiëne.
 • Gemak: Met de sterilizer hoef je niet langer te rommelen met potten kokend water of chemische reinigingsmiddelen. Het proces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk.
 • Veiligheid: Door gebruik te maken van stoomtechnologie is de sterilizer veilig en effectief, zonder dat er schadelijke chemicaliën worden gebruikt die je cup kunnen beschadigen.
 • Duurzaamheid: Door je menstruatiecup regelmatig te steriliseren met de Beppy Sterilizer, verleng je de levensduur van je cup en verminder je de kans op irritatie en infecties.

hoe steriliseer je een menstruatiecup? Tips voor het gebruik van de Beppy Sterilizer!

 1. Volg altijd de instructies van de fabrikant voor een correct gebruik van de sterilizer.
 2. Zorg ervoor dat je menstruatiecup volledig droog is voordat je deze in de sterilizer plaatst om condensatie te voorkomen.
 3. Reinig de sterilizer regelmatig om optimale prestaties te behouden.
 4. Bewaar de sterilizer op een droge en veilige plaats wanneer deze niet in gebruik is.

Nu je bekend bent met de voordelen van het steriliseren van je menstruatiecup en het gebruik van de Beppy Sterilizer, kun je met vertrouwen genieten van een optimale menstruatiehygiëne!

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

  Verzending berekenen
  Coupon toepassen