Waarom blij zijn met mijn menstruatie?

Waarom blij zijn met mijn menstruatie

Waarom blij zijn met mijn menstruatie?

Daar zijn verschillende redenen voor:

  • Je kunt gewoon een hele reep chocolade achter elkaar opeten in je eentje. Niemand die je raar zal aankijken.
  • Je hebt een goed excuus om lekker een paar dagen in makkelijke kleding, zoals je pyamabroek, rond te lopen. Doordat je vocht vasthoudt, zit strakzittende kleding vaak niet lekker. Vergeet trouwens niet om ook je grote ´oma-onderbroek´ achter uit de kast te vissen.
  • Ongegeneerd huilen mag! Laat je even lekker gaan en huil mee met die ene film, je favoriete tv-programma of een mooi boek.
  • Je kunt lekker een dagje gaan shoppen, onbeperkt je creditcard of pinpas trekken en al je uitgaven daarna op je hormomen gooien, aangezien die van slag zijn. Als je je niet zo lekker voelt, moet je natuurlijk iets gaan doen wat je een goed gevoel geeft :-).
  • Je hebt vaak meer zin in sex en geniet meer als je ongesteld bent. Door de hormomen is je vagina gevoeliger en kan het zijn dat je meer zin hebt om lekker te rollebollen in bed. Met Beppy tampons kun je gewoon vrijen zonder dat jij of je bedpartner in de gaten hebben dat je ongesteld bent.
  • Er is meer begrip voor je mindere humeur. Je kunt alles op je menstruatie gooien en geloof ons, er is waarschijnlijk niemand die daar tegenin probeert te gaan.
  • Als je daar zin in hebt kun je ongehinderd drie dagen in bed blijven liggen. Je vriendinnen zullen begrijpen hoe je je voelt en vrienden zijn te bang voor je slechtere humeur om met je in discussie te gaan.
  • Je hebt een goed excuus om niet te gaan sporten als je hier geen zin in hebt. Soms kan sporten je juist energie geven als je ongesteld bent. Maar hè, als je je niet lekker voelt blijf je lekker thuis op de bank of in bed liggen.
  • Je bent creatiever dan normaal en zult bepaalde dingen beter kunnen. Doordat je vrouwelijke hormoonspiegel lager is als je aan het menstrueren bent, is je ruimtelijke inzicht goter. Ineens zul je dus beter kunnen kaartlezen ;-).
  • Je borsten zijn vaak groter tijdens deze dagen van de maand. Een mooi excuus dus om ze net iets beter te laten zien en dat leuke truitje wat al tijden in je kast ligt aan te trekken.

Maandverband, tampons of beppy’s gebruiken

En vergeet niet, het kan vanaf de eerste dag van je menstruatie eigenlijk alleen maar beter worden. Rond dag drie of vier van je cycles verandert je hormoonspiegel namelijk en nemen de mannelijke hormomen weer toe, waardoor je je beter zult gaan voelen. Je krijgt weer meer energie en zult je vrolijker voelen. En in de tussentijd kun je de Beppy’s gebruiken op die momenten dat je je niet wilt laten belemmeren door je ongesteldheid. Probeer dus het beste van de dagen dat je menstrueert te maken!

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen