Zwemmen tijdens je menstruatie!?

zwemmen-tijdens-je-menstruatie

Zwemmen tijdens je menstruatie!?

Natuurlijk wil je niet dat je menstruatie je remt in wat je normaliter gewoon zou doen. Zwemmen is hier een goed voorbeeld van. Ongesteld zijn en zwemmen kan gewoon prima samen. Mits jij er zelf zin in hebt natuurlijk. Er zijn een aantal producten op de markt die je prima kunt gebruiken tijdens je menstruatie, wanneer je wilt zwemmen. De reguliere tampons zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken tijdens het zwemmen. Toch zijn er een hoop vrouwen die het niet fijn vinden om met een reguliere tampon te zwemmen. Dit kan bijvoorbeeld aan het touwtje liggen. Via het touwtje kan de tampon zich bijvoorbeeld met water vullen. Ook geven sommige vrouwen aan dat ze zich continue bewust zijn van het touwtje en hierdoor de hele tijd checken of dit touwtje nog wel netjes in het broekje zit.

Zwemmen met een menstruatie cup

Naast de reguliere tampon zou je ook kunnen kiezen voor een menstruatiecup. De menstruatie cup is ook perfect om te zwemmen. De cup vangt het bloed op en je hoeft niet bang te zijn dat er een touwtje te zien is. De menstruatie cup is ook een milieuvriendelijker alternatief voor de reguliere katoenen tampon.

Zwemmen met een soft tampon

De soft tampon is ook ideaal om mee te zwemmen tijdens je menstruatie. Beppy’s hebben geen touwtje en vormen zich perfect naar jouw lichaam. Deze zachte tampons voelen erg comfortabel aan en je krijgt het idee dat je helemaal geen tampon in hebt.

Zwemmen is sport en sporten kan buikkrampen verzachten

Nog een reden dus om gewoon lekker een frisse duik te nemen! Sporten stimuleert de bloedsomloop in je baarmoeder, waardoor de menstruatiepijn minder wordt. Tijdens sporten komt er een gelukshormoon vrij waardoor je je sowieso wat beter voelt!

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen