Trusted Shops Keurmerk

trusted-shops

Dankzij jullie klantenbeoordelingen

Het Trusted Shops Keurmerk wordt toegekend aan www.beppy.com/nl! Wij hebben dit keurmerk gekregen dankzij jullie klantenbeoordelingen! De positieve ervaringen van jullie en de goede scores bewijzen de kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid van onze webshop!

Het keurmerk is overal in Europa het teken voor vertrouwen in e-commerce. Wanneer je website dit keurmerk bezit laat je duidelijk zien dat je aan belangrijke en uitgebreide kwaliteitscriteria voldoet.

Dankzij de toekenning van het keurmerk beschermt Trusted Shop onze klanten automatisch met de kopersbescherming. De kopersbescherming is een volledige garantie voor online bestellingen en een service van Trusted Shops die zowel voor jou als webshop, alsook voor je klanten kosteloos is. Als enig Europees keurmerk beveiligt Trusted Shops de winkelmandjes van je klanten en versterkt zo het veiligheidsgevoel tijdens het online winkelen.

Hoe is Trusted Shops ontstaan?

Trusted Shops is een in Keulen, Duitsland opgericht bedrijf dat online winkels en hun klanten vertrouwenwekkende diensten aanbiedt doormiddel van een keurmerk, een geld-terug-garantieproces en een systeem van klantbeoordelingen. Medio november 2000 hadden zo’n 100 winkels het keurmerk verkregen. Het aantal webwinkels met een keurmerk groeide in de daaropvolgende jaren. In 2010 waren het 9.000 winkels en momenteel staan er meer dan 25.000 vertrouwde winkels geregistreerd.

Wanneer krijgen winkels het Trusted Shop Keurmerk?

Webwinkels mogen het Trusted Shops-keurmerk voeren nadat ze een audit hebben doorstaan die aspecten als gegevensbeveiliging, consumentenbescherming, klantenservice, prijstransparantie en kredietwaardigheid omvat.

De geld-terug-garantie voegt financiële zekerheid toe aan de belofte dat webwinkel met trustmark betrouwbare aanbieders zijn.

Bedrijven kunnen web gebaseerde feedbacksystem gebruiken om hun klanten aankopen of transacties te laten beoordelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de service, de website of de geleverde productkwaliteit. Het systeem zorgt ervoor dat alleen klanten die aankopen hebben gedaan deelnemen aan de feedbackprocedure.

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het vertrouwen in onze webshop!

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen