Vacature: Allround Medewerker Beppy

Vacature allround medewerker Beppy

Ben je op zoek naar een dynamische en uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is? Heb je een passie voor administratie en ben je een echte doorzetter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Beppy is een gevestigde naam met meer dan 20 jaar ervaring binnen de persoonlijke en vrouwelijke verzorgingsindustrie. Het assortiment van Beppy omvat een breed scala aan menstruatieverzorging en intieme producten. Onze visie is om producten aan te bieden die het dagelijks leven van vrouwen verbeteren. En jij kunt ons daarbij helpen!

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker die ons kan ondersteunen bij verschillende taken.

Hoe ziet jouw dag eruit bij Beppy?

Je dag bij Beppy begint met een kop koffie of thee, waarna je vol energie aan de slag gaat. Je duikt in de wereld van Exact-online. Als een ware administratieve held navigeer je door de cijfers en orders, waardoor onze administratie loopt als een geoliede machine. Onze administratie is jouw domein en jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Daarna ga je aan de slag in ons magazijn, pakketten en bestellingen moeten verzendklaar worden gemaakt. De ochtend vliegt voorbij en het is tijd om te lunchen! Je geniet van je eigen lunch of van een lekker broodje van de broodjeszaak aan de overkant. Na de pauze is het tijd om weer vol energie aan de slag te gaan.

In de namiddag staat er een mix van taken op het programma. Of het nu gaat om het assisteren bij productieprocessen, het coördineren van inkooporders of het bedenken van nieuwe verkoopstrategieën, jij bent er klaar voor. Geen uitdaging is te groot voor jou!

Wat wij van jou verwachten?

  • Ervaring met Exact-online of vergelijkbare administratieve software.
  • Bereidheid om hands-on te werken in ons magazijn.
  • Proactieve houding en het vermogen om zelfstandig taken uit te voeren.
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een snel veranderende werkomgeving.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamspirit.

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiend bedrijf.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Een collegiale en stimulerende werkomgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd.
  • Marktconform salaris, gebaseerd op jouw ervaring.

Denk je dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze positie? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog door je CV en motivatiebrief te sturen naar [email protected]. Wij kijken ernaar uit om van jou te horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team bij Beppy!

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen