Ken jij hem al: de menstruatie spons?

Ken jij hem al: de menstruatie spons?

Wat zijn de voordelen van een spons tampon?

Met de vele keuze in hygiëne producten voor vrouwen ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de voordelen van een menstruatie spons ten opzichte van de andere artikelen. Wist je al dat:

* het een tampon zonder touwtje is en daardoor onzichtbaar is? Als je bijvoorbeeld gaat zwemmen hoef je je dus geen zorgen te maken dat iemand ziet dat je ongesteld bent of dat er een touwtje ontsnapt uit je bikini.

* een menstruatie spons ergonomisch is en zich naar jouw lichaam vormt zodat je je geen zorgen hoeft te maken om doorlekken?

* je met een menstruatie spons ook gewoon kunt vrijen zonder dat je bedpartner hier iets van merkt?

* je met een spons tampon kunt doen waar je zin in hebt als je ongesteld bent, zonder dat je menstruatie een belemmering is. Ga dus gewoon lekker naar de sauna, bezoek de sportschool of ga een avond lekker dansen zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je menstruatie.

Waarom moet ik kiezen voor Beppy sponsjes?

Er zijn verschillende aanbieders van een spons voor ongesteldheid op de markt. Hoe weet je nu welk merk je moet uitzoeken met de vele keuze die er is? Wij geven je graag een paar aandachtspunten om naar te kijken bij het selecteren van jouw menstruatie spons.

* Let goed op de kwaliteit van de spons tampon. Er zijn aanbieders met een mindere kwaliteit treksterkte waardoor het materiaal sneller scheurt bij het verwijderen.

* Ga na of de menstruatie sponsjes getest zijn. Beppy sponsjes zijn bijvoorbeeld dermatologisch en klinisch getest voor veilig gebruik.

* Ga na van welk materiaal de sponsjes gemaakt zijn, om te voorkomen dat de spons tampon bijvoorbeeld schimmelvorming krijgt. Beppy sponsjes hebben een zachte structuur, er zijn echter ook zeespons tampons verkrijgbaar gemaakt van een natuurlijk materiaal dat niet steriel is.

* Beppy sponsjes hoef je niet op maat te knippen voordat je ze inbrengt, het sponsje vormt zich naar jouw lichaam zodat er geen menstruatiebloed ontsnapt. Andere vormen van menstruatie sponsjes zoals de zeespons moet je wel vaak zelf nog bewerken om te zorgen dat het product goed aansluit bij jouw lichaam.

Wil je zelf wel eens een Beppy spons proberen? Bekijk hier de Beppy WET en hier de Beppy EXTRA SOFT!

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen