Ongesteld naar de sauna?!

ongesteld-naar-de-sauna (1)

Ongesteld naar de sauna?! Het kan!

Ontspannen in de sauna

Wist je trouwens dat de sauna heel goed helpt tegen menstruatiepijn? De warmte zorgt ervoor dat je even tot rust komt en je spieren en gewrichten soepeler worden. Dit laatste kan weer zorgen voor minder pijn, waaronder rugpijn. Daarnaast heeft een saunabezoek nog meer voordelen voor een gezond lijf. Als je 10-20 minuten in de sauna zit, gaat je hartslag zo´n 50% omhoog. Eigenlijk doe je op dat moment dus een kleine workout, ook wel passief sporten genoemd. Daarnaast zorgen de stoom en de warme voor het openen van je poriën. In combinatie met het zweten zorgt dit ervoor dat alle afvalstoffen je huid kunnen verlaten en deze van binnen goed schoon wordt gespoeld. De sauna helpt ook aan een beter afweersysteem. De hitte van de sauna zorgt er namelijk voor dat je lichaam meer witte bloedcellen aanmaakt, die voor bescherming zorgen tegen virussen en ziektes. En als je verkouden bent of problemen hebt met je luchtwegen, kan een saunabezoek je ook goed doen. De hitte helpt namelijk aan een betere doorbloeding van de luchtwegen. Reden genoeg dus om je niet door je menstruatie te laten tegen houden om naar de sauna te gaan.

Gebruik een ‘sauna tampon’ 

Heb jij de ‘sauna tampon‘ al geprobeerd? Bestel Beppy zodat je voorbereid bent voor je volgende relaxdagje. Als je je nog wat onzeker voelt om gelijk naar de sauna te gaan als je Beppy wellness tampon voor de eerste keer gebruikt, kun je deze ook eerst thuis eens proberen. Zo ervaar je zelf de bescherming en kun je de volgende keer zonder zorgen ontspannen in de sauna.

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

// // //