Verschillen tussen de menstruatiecup en Beppy tampon

Verschillen tussen de menstruatiecup en Beppy tampon

Verschillen tussen de menstruatiecup en Beppy tampon?

In deze blog vertellen we je er alles over!

Onzichtbare bescherming

Laten we met vergelijken bij het begin beginnen, het moment van de plaatsing van de tampon. Zijn er verschillen tussen een menstruatiecup en een Beppy Tampon? Bij het inbrengen van een menstruatiecup moet je goed opletten dat je deze geheel recht plaatst. Aangezien hij geen bloed absorbeert maar opvangt in zijn speciale kelk vorm, kan hij gaan lekken als hij niet goed zit. De Beppy tampon absorbeert het menstruatiebloed, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je vlekken in je kleding krijgt. Bovendien verzekert Beppy je van een onzichtbare bescherming, aangezien de tampons geen draadje hebben. Alleen jij weet dus dat je er één draagt. Als je er zin in hebt, kun je gewoon lekker naar het zwembad en de sauna gaan, of een stuk gaan hardlopen. Niet voor niets wordt Beppy ook wel de wellness tampon genoemd. Je hoeft niet te stoppen met wat je wilt doen uit angst dat iemand merkt dat je een tampon of menstruatiecup draagt.

Voel je comfortabel, zeker en vrij!

En als je niet hoeft te stoppen met sporten tijdens ´die dagen van de maand´, waarom zou dit dan wel moeten gelden voor het genieten van seks? Veel vrouwen hebben als ze ongesteld zijn juist meer zin in seks. En met de tampon Beppy kun je ook gewoon vrijen tijdens de menstruatie. De structuur van het zachte sponsje zorgt ervoor dat je bedpartner niet merkt dat je hem inhebt. En omdat het bloed geabsorbeerd wordt, heb je daarna geen problemen met vlekken op de lakens. Hoe zit dit met de menstruatiecup? De meeste menstruatiecups kun je niet gebruiken tijdens seks en je partner kan deze voelen. Als je een cup gebruikt, zul je dus een alternatief moeten gebruiken als je tijdens de menstruatie seks wilt hebben.

Thuis en onderweg

Hoe zit het met de hygiëne als je niet thuis bent? Het verwijderen van de menstruatiecup in een openbaar toilet kan wat ongemakkelijk voelen, omdat je hem tussendoor moet schoonmaken. Hiervoor moet je bijvoorbeeld altijd intieme schoonmaakdoekjes bij je hebben. Bovendien, aangezien de cup het bloed opvangt, moet je zorgvuldig zijn bij het verwijderen om niet te knoeien. De tampon Beppy is praktischer in gebruik als je onderweg bent, aangezien het bloed wordt opgenomen en je dus spetters op je kleding voorkomt bij het uithalen. Je kunt de Beppy tampon gewoon weggooien in de afvalbak, net als andere tampons.

Echt Nederlands product

Wist je trouwens dat Beppy tampons klinisch en dermatologisch getest zijn, zodat je zeker kunt zijn van de kwaliteit van het product. Het is verder een echt Nederlands product, dat in eigen land geproduceerd wordt. Zijn gebruik zal normaal gesproken geen irritatie veroorzaken. Met de menstruatiecups moet je goed opletten als je deze gaat aankopen, want er zijn veel imitaties uit China verkrijgbaar waarvan de kwaliteit niet gewaarborgd is. Nu je de belangrijkste verschillen weet tussen menstruatiecups en Beppy tampons kun je zelf kiezen wat het beste product voor jou is.

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

    Verzending berekenen
    Coupon toepassen