Seks als je ongesteld bent

Veel vrouwen hebben als ze ongesteld zijn meer zin in seks en genieten hier vaak meer van. Ervaar jij dit ook zo? Mogelijk loop je er alleen tegen aan dat het niet zo schoon is tijdens deze dagen. Over het algemeen is het daarom het makkelijkst om seks te hebben tijdens de laatste dagen van je menstruatie, als je minder bloedt. En om vlekken te voorkomen kun je als praktisch alternatief Beppy tampons gebruiken. We geven je in deze post ook graag nog wat adviezen om een knoeiboel in bed te voorkomen. Als je een keer wilt proberen om te vrijen tijdens je menstruatie en je weet niet zo goed waar je moet beginnen, raden we je vooral aan om door te lezen en te kijken of onze adviezen je verder kunnen helpen.

Praat erover met je bedpartner
Sommige mensen hebben liever geen sekss tijdens de menstruatie omdat ze een onaangename geur ruiken of het onhygiënisch vinden. Of mogelijk denkt de een juist dat de ander het niet wil, terwijl jullie beide juist zin hebben. Het beste is dus om het onderwerp met je bedpartner te bespreken. Bekijk samen of jullie deze (nieuwe) ervaring willen gaan beleven.

Neem een verfrissende douche vooraf
Voordat je begint met vrijen is het aan te raden om een lekkere douche te nemen en schoon en fris aan de ervaring te beginnen. Je kunt trouwens ook fijn samen een douche nemen om in de stemming te komen. • Leg handdoeken klaar. Het kan gebeuren dat je wat menstruatiebloed verliest tijdens het vrijen en de lakens van het bed vies worden. Om dit te voorkomen kun je donkere handdoeken op je bed leggen om de lakens schoon te houden.

Probeer het eens onder de douche
Vind je het teveel gedoe om handdoeken klaar te leggen of lijkt het je ongemakkelijk om te vrijen bovenop een ruwe handdoek? Probeer het eens te doen onder het water. Zo hoef je je geen zorgen te maken over vlekken en kun je volop genieten van het moment.

Kies voor de missionaris positie
De liggende positie vermindert het bloeden, je kunt deze positie dus heel goed gebruiken als je wilt vrijen tijdens de menstruatie. Het kan zijn dat je gedurende deze dagen ongemak voelt bij de penetratie aangezien de baarmoeder gevoeliger is. Als je dit merkt, geef het natuurlijk aan bij je bedpartner en zoek naar manieren waarop jullie je beide comfortabel voelen en kunnen genieten.

Denk eraan voorbehoedsmiddelen te gebruiken
Het is misschien niet heel gebruikelijk, maar ook tijdens je menstruatie kun je zwanger raken. Je weet immers nooit wanneer er een eitje vrijkomt uit je eileider. Vergeet dus geen voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Deze helpen ook infecties voorkomen. Aangezien de baarmoeder verwijd is tijdens de menstruatie, kunnen bacteriën makkelijker van de vagina naar de baarmoeder komen.

Neem een afsluitende douche
Na het vrijen kun je weer een douche nemen om je op te frissen. Als je samen met je bedpartner een douche neemt, heb je gelijk een fijne afsluiting van deze nieuwe ervaring, die hopelijk goed is bevallen en dus niet eenmalig was.

Alternatieve methodes om vlekken te voorkomen als je wilt vrijen tijdens de menstruatie
Heb je het idee dat het gebruik van handdoeken en het vele voorbereiden je zin in seks juist afneemt? Dan kun je heel goed een alternatief gebruiken waarmee je vlekken in bed helpt voorkomen als je seks hebt tijdens de menstruatie. Heb je al een keer de Beppy tampon geprobeerd? Dit is een tampon zonder touwtje, zodat zowel jij als je bedpartner niet merken dat je hem draagt. De Beppy tampon neemt het bloed op zodat je hier geen omkijken naar hebt en jullie kunnen genieten van het samen zijn. Bestel Beppy en probeer zelf hoe zorgeloos je kunt vrijen tijdens je menstruatie met Beppy tampons! Je kunt de Beppy tampon bestellen als WET of EXTRA SOFT versie. Voor de eerste keer raden wij de Beppy WET aan omdat dit tampon bevochtigd is met lactagel, dit maakt het inbrengen makkelijker.

Laat een antwoord achter

Ken jij Beppy al?

Beppy is een soepele tampon, die zich compleet naar jouw lichaam vormt. Past dus altijd, is ademend en bevat géén giftige (chloride) stoffen. Beppy zonder touwtje zie je en voel je niet.

Recenten berichten

Volg ons

Howto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij zullen je nooit spammen.

// // //